Involucra’t

En aquest apartat pots trobar com implicar-te d’una forma activa amb l’associació.

Actualment, disposem de dues activitats que requereixen la participació de tantes persones com sigui possible!

  • DISTRIBUCIÓ DE TRÍPTICS! Es tracta de deixar els tríptics de l’associació als Centres d’Atenció Primària (CAP) i altres centres. En aquest tríptic s’explica què és la Síndrome de Lynch de manera resumida i parla breument de l’associació i els objectius d’aquesta.
    L’objectiu d’aquesta tasca és fer arribar tota aquesta informació al màxim de persones possible, tant a persones del “carrer” com a professionals de la sanitat. Pots trobar el tríptic clicant aquí o a l’apartat de material generat per l’associació.
    Si t’interessa participar i ajudar-nos en aquesta tasca, posa’t en contacte amb nosaltres al mail: afal.lynch@gmail.com
  • DISSABTE SOLIDARI! El dia X (algun dissabte d’octubre) ens reunirem per a passar el matí junts i coneixe’ns amb l’objectiu de crear les polseres de l’associació. Per a la seva creació no cal tenir experiència, s’organitzarà un taller on tots aprendrem a fer-les! Aquestes polseres es podran aconseguir a la II Jornada organitzada per l’associació i serviran per aportar quelcom a la lluita contra aquesta síndrome.
    Si t’interessa venir ajudar-nos, passar un matí fantàstic i a més contribuir amb l’associació, posa’t en contacte amb nosaltres al mail: afal.lynch@gmail.com